Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Milani Cosmetics – Rose Sugar Lip Scrub

kr. 78,95

Milani Cosmetics Rose Sugar Lip Scrub
Skøn læbe produkt, du ikke vil kunne leve uden. God fugtgivende scrub der exforlierer og blødgør dine læber omgående. Indeholder plantebaseret olier, der skrubber de døde hudceller af. 100% vegansk

12g
Indeholder hyp … læs mere her

Er Milani Cosmetics - Rose Sugar Lip Scrub på lager?
Køb Milani Cosmetics - Rose Sugar Lip Scrub

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Milani Cosmetics - Rose Sugar Lip Scrub

Milani Cosmetics - Rose Sugar Lip Scrub Produktfakta

  • Navn: Milani Cosmetics - Rose Sugar Lip Scrub
  • Mærke: milani cosmetics
  • Pris: Kr. 143.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 717489213011

Milani Cosmetics - Rose Sugar Lip Scrub fra milani cosmetics

Milani Cosmetics - Rose Sugar Lip Scrub kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i varegruppen Makeup & Kosmetik > Læbestift og Lipgloss. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Milani Cosmetics - Rose Sugar Lip Scrub. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Milani Cosmetics - Rose Sugar Lip Scrub i den kendte webshop BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Milani Cosmetics - Rose Sugar Lip Scrub. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Milani Cosmetics - Rose Sugar Lip Scrub og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.