Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Milk Shake – Lifestyling Liquid Styler – 250 ml

kr. 125,00

Milk Shake Lifestyling Liquid Styler 250 ml
Med Milk Shake Lifestyling Liquid Styler har du det perfekte styling produkt, som både giver fylde, pleje og hold til håret, og samtidig modvirker spaltede spidser. Samtidig får du med den flydende styling gel e … læs mere her

Er Milk Shake - Lifestyling Liquid Styler - 250 ml på lager?
Køb Milk Shake - Lifestyling Liquid Styler - 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Milk Shake - Lifestyling Liquid Styler - 250 ml

Milk Shake - Lifestyling Liquid Styler - 250 ml Produktfakta

  • Navn: Milk Shake - Lifestyling Liquid Styler - 250 ml
  • Mærke: milk shake
  • Pris: Kr. 139.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8032274010869

Milk Shake - Lifestyling Liquid Styler - 250 ml fra milk shake

Milk Shake - Lifestyling Liquid Styler - 250 ml er en af mange varer her på shoppen og findes i kategorien Hårprodukter Pleje & Styling > Styling Gele & Hårcreme. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Milk Shake - Lifestyling Liquid Styler - 250 ml. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Milk Shake - Lifestyling Liquid Styler - 250 ml i webshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være Milk Shake - Lifestyling Liquid Styler - 250 ml. Når der handles i webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Milk Shake - Lifestyling Liquid Styler - 250 ml og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.