Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml – Golden Blond

kr. 89,00

Milk_shake Conditioning Direct Colour – Golden Blond er perfekt til dig, der ønsker at give dit triste afblegede hår en naturlig, varm blond farve. Direct Colour farvesystemet, er ikke uden grund, blevet mange frisører og forbrugers favorit. Denne plejend … læs mere her

Er Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Golden Blond (U) på lager?

Annonce
Køb Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Golden Blond (U)

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Golden Blond Varefakta

  • Navn: Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Golden Blond
  • Pris: kr. 159.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Golden Blond på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Golden Blond for kun kr. 159.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Golden Blond

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Golden Blond er klar til dig her i shoppen. Du finder den i varegruppen Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Hair Color. Der følger også lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Golden Blond i den kendte webshop NiceHair.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Golden Blond kun kr. 159.00

Shoppes der produkter online, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml – Golden Blond”