Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml – Warm Brown

kr. 179,00

Milk_shake Conditioning Direct Colour – Warm Brown giver en varm chokoladebrun nuance, med en dyb intensitet og en utrolig glans. Direct Colour farvesystemet, er ikke uden grund, blevet mange frisører og forbrugers favorit. Denne plejende farve, er rig på … læs mere her

Er Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Warm Brown på lager?

Annonce
Køb Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Warm Brown

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Warm Brown Varefakta

  • Navn: Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Warm Brown
  • Pris: kr. 159.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Warm Brown på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Warm Brown for kun kr. 159.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Warm Brown

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Warm Brown ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den godt sælgende kategori Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Hair Color. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Warm Brown fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml - Warm Brown kun kr. 159.00

Når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml – Warm Brown”