Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Milk_shake K-Respect Smoothing Conditioner 250 ml

kr. 139,00

Milk_shake K-Respect Smoothing Conditioner er en conditioner, der er helt perfekt til at opretholde resultatet af en keratin behandling hos frisøren derhjemme. Denne balsam indeholder økologiske olier fra Amazonas, der effektivt eliminerer krus, samt muru … læs mere her

Er Milk_shake K-Respect Smoothing Conditioner 250 ml (U) på lager?

Annonce
Køb Milk_shake K-Respect Smoothing Conditioner 250 ml (U)

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Milk_shake K-Respect Smoothing Conditioner 250 ml Varefakta

  • Navn: Milk_shake K-Respect Smoothing Conditioner 250 ml
  • Pris: kr. 199.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Milk_shake K-Respect Smoothing Conditioner 250 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Milk_shake K-Respect Smoothing Conditioner 250 ml for kun kr. 199.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Milk_shake K-Respect Smoothing Conditioner 250 ml

Milk_shake K-Respect Smoothing Conditioner 250 ml er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i kategorien Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Shampoo & Conditioner. Når du bestiller her får du lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Milk_shake K-Respect Smoothing Conditioner 250 ml hos den populære shop NiceHair.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Milk_shake K-Respect Smoothing Conditioner 250 ml kun kr. 199.00

Køber du varer online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Milk_shake K-Respect Smoothing Conditioner 250 ml”