Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Milk_shake SOS Roots Touch Up 75 ml – Mahogany

(32 kundeanmeldelser)

kr. 119,00

Milk_shake SOS Roots Touch Up – Mahogany er det perfekte produkt, når det kommer til en irriterende udgroning. Med denne rootspray kan du pifte din bundfarve op, lege med forskellige nuancer, eller dække din udgroning til perfektion, så du kan trække tide … læs mere her

Er Milk_shake SOS Roots Touch Up 75 ml - Mahogany (U) på lager?

Annonce
Køb Milk_shake SOS Roots Touch Up 75 ml - Mahogany (U)

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Milk_shake SOS Roots Touch Up 75 ml - Mahogany Varefakta

  • Navn: Milk_shake SOS Roots Touch Up 75 ml - Mahogany
  • Pris: kr. 105.64
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Milk_shake SOS Roots Touch Up 75 ml - Mahogany på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Milk_shake SOS Roots Touch Up 75 ml - Mahogany for kun kr. 105.64 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Milk_shake SOS Roots Touch Up 75 ml - Mahogany

Milk_shake SOS Roots Touch Up 75 ml - Mahogany er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den populære kategori Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Hair Color. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Milk_shake SOS Roots Touch Up 75 ml - Mahogany i webshoppen NiceHair.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være det produkt på denne side. Når du handler online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Milk_shake SOS Roots Touch Up 75 ml - Mahogany kun kr. 105.64

Køber du produkter i forskellige webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

32 anmeldelser af Milk_shake SOS Roots Touch Up 75 ml – Mahogany

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Milk_shake SOS Roots Touch Up 75 ml – Mahogany”