Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

MineTan – Absolute Insanely Dark Tanning – 200 ml

kr. 249,00

MineTan Absolute Insanely Dark Tanning Mousse
En intensiv mørk tanning mousse som efterlader huden smuk, mørk og tanned! Ultra lækker.
Vælg Absolute Ultra Dark hvis du er til en intens mørk tan og hudtone. Absolute Ultra Dark indeholder melanin-aktiverend … læs mere her

Er MineTan - Absolute  Insanely Dark Tanning - 200 ml på lager?
Køb MineTan - Absolute  Insanely Dark Tanning - 200 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

MineTan - Absolute  Insanely Dark Tanning - 200 ml

MineTan - Absolute Insanely Dark Tanning - 200 ml Produktfakta

  • Navn: MineTan - Absolute Insanely Dark Tanning - 200 ml
  • Mærke: minetan
  • Pris: Kr. 234.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9347108009353

MineTan - Absolute Insanely Dark Tanning - 200 ml fra minetan

MineTan - Absolute Insanely Dark Tanning - 200 ml fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den godt sælgende kategori Selvbruner og Solbeskyttelse. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber MineTan - Absolute Insanely Dark Tanning - 200 ml. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber MineTan - Absolute Insanely Dark Tanning - 200 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være MineTan - Absolute Insanely Dark Tanning - 200 ml. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

MineTan - Absolute Insanely Dark Tanning - 200 ml og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.