Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

MineTan – Cucumber Hydrating Face and Body Tan Mist – 200 ml

kr. 245,00

MineTan Cucumber Hydrating Face & Body Tan Mist
Selvbruner mist til ansigt og krop som giver øjeblikkelig en smuk samt naturlig gradual tan. Denne mist indeholder lækre ingredienser som arganolie, rosenvand, macadamiaolie, kokosolie, jojobaolie, vindrueke … læs mere her

Er MineTan - Cucumber Hydrating Face and Body Tan Mist - 177 ml på lager?
Køb MineTan - Cucumber Hydrating Face and Body Tan Mist - 177 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

MineTan - Cucumber Hydrating Face and Body Tan Mist - 200 ml

MineTan - Cucumber Hydrating Face and Body Tan Mist - 200 ml Produktfakta

  • Navn: MineTan - Cucumber Hydrating Face and Body Tan Mist - 200 ml
  • Mærke: minetan
  • Pris: Kr. 234.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9347108004303

MineTan - Cucumber Hydrating Face and Body Tan Mist - 200 ml fra minetan

MineTan - Cucumber Hydrating Face and Body Tan Mist - 200 ml er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores gruppe af varer Selvbruner og Solbeskyttelse > Selvbrunere. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber MineTan - Cucumber Hydrating Face and Body Tan Mist - 200 ml. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber MineTan - Cucumber Hydrating Face and Body Tan Mist - 200 ml i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på MineTan - Cucumber Hydrating Face and Body Tan Mist - 200 ml. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

MineTan - Cucumber Hydrating Face and Body Tan Mist - 200 ml og online fordele

Shoppes der produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.