Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

MineTan – Invisible Gradual Tan Color Extender – 200 ml

kr. 175,00

MineTan Invisible Gradual Tan Color Extender
Let og lækker body lotion fra australske MineTan med let selvbruner tilført, så du ved daglig brug, gradvis kan opbygge en let og gylden kulør. Cremen virker altså både som en daglig body lotion og som en let s … læs mere her

Er MineTan - Invisible Gradual Tan Color Extender - 200 ml på lager?
Køb MineTan - Invisible Gradual Tan Color Extender - 200 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

MineTan - Invisible Gradual Tan Color Extender - 200 ml

MineTan - Invisible Gradual Tan Color Extender - 200 ml Produktfakta

  • Navn: MineTan - Invisible Gradual Tan Color Extender - 200 ml
  • Mærke: minetan
  • Pris: Kr. 180.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9347108000046

MineTan - Invisible Gradual Tan Color Extender - 200 ml fra minetan

MineTan - Invisible Gradual Tan Color Extender - 200 ml er en af mange varer her på shoppen og findes i kategorien Selvbruner og Solbeskyttelse. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge MineTan - Invisible Gradual Tan Color Extender - 200 ml. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber MineTan - Invisible Gradual Tan Color Extender - 200 ml i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være MineTan - Invisible Gradual Tan Color Extender - 200 ml. Køber du varer online kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

MineTan - Invisible Gradual Tan Color Extender - 200 ml og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.