Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Miqura – Décolleté Mask

kr. 48,95

Miqura Décolleté Mask
Denne luksuriøse maske til området lige over brystet er særligt skabt til at udglatte hudens overflade og tekstur. Masken er en cremebaseret 3-lags-maske med berigende næringsstoffer som kameliaolie, sheasmør, hyaluronsyre og forskel … læs mere her

Er Miqura - Décolleté Mask på lager?
Køb Miqura - Décolleté Mask

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Miqura - Décolleté Mask

Miqura - Décolleté Mask Produktfakta

  • Navn: Miqura - Décolleté Mask
  • Mærke: miqura
  • Pris: Kr. 65.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5713125001504

Miqura - Décolleté Mask fra miqura

Miqura - Décolleté Mask er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Hudpleje Ansigt > Ansigtsmasker og scrub. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Miqura - Décolleté Mask. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Miqura - Décolleté Mask i den kendte webshop BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Miqura - Décolleté Mask. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Miqura - Décolleté Mask og online fordele

Køber du varer online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.