Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Miqura – Hair Mask Flower

kr. 28,95

Miqura Hair Mask Flower
En lækker hårmaske som arbejder på tørt og ødelagt hår, samt virker på splittede ender. Masken indeholder blandt andet kameliablomsterekstrakt, sheasmør og saflorolie, som trænger ind i håret og efterlader det velplejet og glansful … læs mere her

Er Miqura - Hair Mask Flower på lager?
Køb Miqura - Hair Mask Flower

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Miqura - Hair Mask Flower

Miqura - Hair Mask Flower Produktfakta

  • Navn: Miqura - Hair Mask Flower
  • Mærke: miqura
  • Pris: Kr. 45.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5713125001863

Miqura - Hair Mask Flower fra miqura

Miqura - Hair Mask Flower ligger på hylden i det store sortiment der er i den altid eftertragtede varekategori Hårtype | Hårprodukter. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Miqura - Hair Mask Flower. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Miqura - Hair Mask Flower i webshoppen BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også Miqura - Hair Mask Flower. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Miqura - Hair Mask Flower og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.