Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Miqura – Hand Mask Gloves Flower

kr. 29,95

Miqura Hand Mask Gloves Flower
Med denne flotte håndmaske undgår du tørre hænder der hurtigt komme til at se rynkede og triste ud. Du tager blomster handskerne på og lader dem virke i 15-20 minutter, og bagefter er dine hænder bløde og velplejede, og hude … læs mere her

Er Miqura - Hand Mask Gloves Flower på lager?
Køb Miqura - Hand Mask Gloves Flower

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Miqura - Hand Mask Gloves Flower

Miqura - Hand Mask Gloves Flower Produktfakta

  • Navn: Miqura - Hand Mask Gloves Flower
  • Mærke: miqura
  • Pris: Kr. 45.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5713125001832

Miqura - Hand Mask Gloves Flower fra miqura

Miqura - Hand Mask Gloves Flower findes stadig i Top-10 eller tæt på i den godt sælgende kategori Økologisk & Natur Produkter > Hudpleje Natur & Øko. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Miqura - Hand Mask Gloves Flower. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Miqura - Hand Mask Gloves Flower online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Miqura - Hand Mask Gloves Flower. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Miqura - Hand Mask Gloves Flower og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Derudover har du et meget større udvalg, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.