Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Miqura Living – Hand Salt Scrub Pure Musk – 50 ml

kr. 68,95

Miqura Living Hand Salt Scrub Pure Musk
Lækker White Musk Hand Scrub fra Miqura Living. Denne peelende og blødgørende saltscrub til hænderne med duft af Pure Musk indeholder bl.a. økologisk aloe vera, der er med til at fugte og pleje dine hænder. Kan brug … læs mere her

Er Miqura Living - Hand Salt Scrub Pure Musk - 50 ml på lager?
Køb Miqura Living - Hand Salt Scrub Pure Musk - 50 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Miqura Living - Hand Salt Scrub Pure Musk - 50 ml

Miqura Living - Hand Salt Scrub Pure Musk - 50 ml Produktfakta

  • Navn: Miqura Living - Hand Salt Scrub Pure Musk - 50 ml
  • Mærke: miqura
  • Pris: Kr. 79.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5713125001719

Miqura Living - Hand Salt Scrub Pure Musk - 50 ml fra miqura

Miqura Living - Hand Salt Scrub Pure Musk - 50 ml er en af de mest populære varer her på shoppen i den altid eftertragtede varekategori Hudpleje Hænder og Fødder. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Miqura Living - Hand Salt Scrub Pure Musk - 50 ml. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Miqura Living - Hand Salt Scrub Pure Musk - 50 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg Miqura Living - Hand Salt Scrub Pure Musk - 50 ml. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Miqura Living - Hand Salt Scrub Pure Musk - 50 ml og online fordele

Hvis du shopper online, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.