Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Mix – Energizer Alkaline Power Batteri 9V 6LR – 61 – 1 Stk

kr. 35,95

Energizer Alkaline Power Batteri 9V 6LR – 61 1 Stk.
Batterier er en af de ting man altid står og mangler. Når shaveren, næsetrimmeren, tandbørsten eller makeupspejlet skal have ny power.
Find dine batterier til dine batteridrevne personlig pleje, barberin … læs mere her

Er Mix - Energizer Alkaline Power Batteri 9V 6LR - 61 - 1 Stk på lager?
Køb Mix - Energizer Alkaline Power Batteri 9V 6LR - 61 - 1 Stk

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Mix - Energizer Alkaline Power Batteri 9V 6LR - 61 - 1 Stk

Mix - Energizer Alkaline Power Batteri 9V 6LR - 61 - 1 Stk Produktfakta

  • Navn: Mix - Energizer Alkaline Power Batteri 9V 6LR - 61 - 1 Stk
  • Mærke: mix
  • Pris: Kr. 35.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7638900297409

Mix - Energizer Alkaline Power Batteri 9V 6LR - 61 - 1 Stk fra mix

Mix - Energizer Alkaline Power Batteri 9V 6LR - 61 - 1 Stk kan på grund af dens store popularitet nu findes i vores gruppe af varer Hjem & Bolig > Batterier. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Mix - Energizer Alkaline Power Batteri 9V 6LR - 61 - 1 Stk. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Mix - Energizer Alkaline Power Batteri 9V 6LR - 61 - 1 Stk fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være Mix - Energizer Alkaline Power Batteri 9V 6LR - 61 - 1 Stk. Når du handler online er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Mix - Energizer Alkaline Power Batteri 9V 6LR - 61 - 1 Stk og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.