Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Mix – Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Charming Pink

kr. 38,95

Nukka Engangsskabere Bamboo 3-Blads Plastfri Barberskraber Plastfri – Pink
Engangsskraber fra Nukka. Med bambus håndtag, plejende Aloe Vera og barberblade i stål. De flotte shavers er Zero Plast, hvilket betyder at produkter er helt plastfri. Barberbladen … læs mere her

Er Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Charming Pink på lager?
Køb Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Charming Pink

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Charming Pink

Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Charming Pink Produktfakta

  • Navn: Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Charming Pink
  • Mærke: mix
  • Pris: Kr. 38.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7350123620009

Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Charming Pink fra mix

Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Charming Pink kan på grund af dens store popularitet nu findes i kategorien Barbering & Hårfjerning > Barbering og hårfjerning Kvinder. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Charming Pink. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Charming Pink online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Charming Pink. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Charming Pink og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.