Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Mix – Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Sunset Orange

kr. 38,95

Nukka Engangsskabere Bamboo 3-Blads Plastfri Barberskraber Plastfri – Orange
Engangsskraber fra Nukka. Med bambus håndtag, plejende Aloe Vera og barberblade i stål. De flotte shavers er Zero Plast, hvilket betyder at produkter er helt plastfri. Barberblad … læs mere her

Er Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Sunset Orange på lager?
Køb Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Sunset Orange

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Sunset Orange

Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Sunset Orange Produktfakta

  • Navn: Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Sunset Orange
  • Mærke: mix
  • Pris: Kr. 38.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7350123620030

Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Sunset Orange fra mix

Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Sunset Orange er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den populære kategori Barbering & Hårfjerning > Barbering og hårfjerning Kvinder. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Sunset Orange. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Sunset Orange online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Sunset Orange. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Mix - Nukka Engangsskabere 3 Blads Plastfri Sunset Orange og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Derudover har du et meget større udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.