Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Mix – Sibel Glitter Silver Hair Color Spray – 125 ml

kr. 39,95

Sibel Glitter Silver Hair Color Spray 125 ml
Festligt party look på 2 minutter med Glitter Hair Spray fra Sibel. En farvespray der er nem at brug og på kort tid kan give din frisure et festligt glitter look. Vaskes nemt ud af håret igen.
Produktinformati … læs mere her

Er Mix - Sibel Glitter Silver Hair Color Spray - 125 ml på lager?
Køb Mix - Sibel Glitter Silver Hair Color Spray - 125 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Mix - Sibel Glitter Silver Hair Color Spray - 125 ml

Mix - Sibel Glitter Silver Hair Color Spray - 125 ml Produktfakta

  • Navn: Mix - Sibel Glitter Silver Hair Color Spray - 125 ml
  • Mærke: mix
  • Pris: Kr. 39.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5412058240331

Mix - Sibel Glitter Silver Hair Color Spray - 125 ml fra mix

Mix - Sibel Glitter Silver Hair Color Spray - 125 ml er en af de mest populære varer her på shoppen i varegruppen Styling > Hårlak & Hairspray. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Mix - Sibel Glitter Silver Hair Color Spray - 125 ml. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Mix - Sibel Glitter Silver Hair Color Spray - 125 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være Mix - Sibel Glitter Silver Hair Color Spray - 125 ml. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Mix - Sibel Glitter Silver Hair Color Spray - 125 ml og online fordele

Når du svinger kortet i de danske webshops, er du stillet lidt bedre, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.