Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Montale – Rose Elixir Eau de Parfum – 100 ml – Edp

kr. 795,00

Montale Paris Rose Elixir Eau de Parfum 100 ml (EDP)
Rose Elixir Eau de Parfum fra Montale Paris, er en udsøgt og feminin duftoplevelse af eksklusive blomstrende rose-akkorder, der giver en fornemmelse af det feminine og glæde. Rose Elixir er elegant forf … læs mere her

Er Montale - Rose Elixir Eau de Parfum - 100 ml - Edp på lager?
Køb Montale - Rose Elixir Eau de Parfum - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Montale - Rose Elixir Eau de Parfum - 100 ml - Edp

Montale - Rose Elixir Eau de Parfum - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Montale - Rose Elixir Eau de Parfum - 100 ml - Edp
  • Mærke: montale
  • Pris: Kr. 795.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3760260453127

Montale - Rose Elixir Eau de Parfum - 100 ml - Edp fra montale

Montale - Rose Elixir Eau de Parfum - 100 ml - Edp er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i kategorien Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Montale - Rose Elixir Eau de Parfum - 100 ml - Edp. Her i Danmark er der mange, der køber deres Montale - Rose Elixir Eau de Parfum - 100 ml - Edp i den kendte webshop BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Montale - Rose Elixir Eau de Parfum - 100 ml - Edp. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Montale - Rose Elixir Eau de Parfum - 100 ml - Edp og online fordele

Hvis du shopper online, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.