Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

NailFreak – UV og LED Lampe

kr. 299,00

NailFreak UV- og LED Lampe 1 stk
UV- og LED lampe fra NailFreak. Et vigtig redskab når du skal opnå det perfekte resultat og smukke gel-negle. Lampen, der får gel produkterne til at hærde. Lyset er designet, så det passer perfekt til dine produkter, og hæ … læs mere her

Er NailFreak - UV og LED Lampe på lager?
Køb NailFreak - UV og LED Lampe

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

NailFreak - UV og LED Lampe

NailFreak - UV og LED Lampe Produktfakta

  • Navn: NailFreak - UV og LED Lampe
  • Mærke: nailfreak
  • Pris: Kr. 299.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5712568003243

NailFreak - UV og LED Lampe fra nailfreak

NailFreak - UV og LED Lampe er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores gruppe af varer Neglelak & Neglepleje > Neglelak. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb NailFreak - UV og LED Lampe. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber NailFreak - UV og LED Lampe i den kendte webshop BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg NailFreak - UV og LED Lampe. Køber du varer online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

NailFreak - UV og LED Lampe og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.