Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Narciso Rodriguez – For her – 100 ml – Edt

kr. 875,00

Narciso Rodriquez for her Eau De Toilette
Narciso Rodriguez For Her er en skøn duft hvor di finder noter af moskus, der giver en sanselig langtidsholdbar duft, omgivet af tre toner: lyserøde blomster, blødt rav og træ. Denne tætte, dybe og mystiske duft e … læs mere her

Er Narciso Rodriguez - For her - 100 ml - Edt på lager?
Køb Narciso Rodriguez - For her - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Narciso Rodriguez - For her - 100 ml - Edt

Narciso Rodriguez - For her - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Narciso Rodriguez - For her - 100 ml - Edt
  • Mærke: narciso rodriguez
  • Pris: Kr. 695.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3423470890020

Narciso Rodriguez - For her - 100 ml - Edt fra narciso rodriguez

Narciso Rodriguez - For her - 100 ml - Edt fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores gruppe af varer Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Narciso Rodriguez - For her - 100 ml - Edt. Her i Danmark er der mange, der køber deres Narciso Rodriguez - For her - 100 ml - Edt i webshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg Narciso Rodriguez - For her - 100 ml - Edt. Når du handler online sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Narciso Rodriguez - For her - 100 ml - Edt og online fordele

Hvis du shopper online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.