Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Narciso Rodriguez – For her – 50 ml – Edt

kr. 575,00

Narciso Rodriquez for her Eau De Toilette
Narciso Rodriguez For Her er en skøn duft hvor du finder noter af moskus, der giver en sanselig langtidsholdbar duft, omgivet af tre toner: lyserøde blomster, blødt rav og træ. Denne tætte, dybe og mystiske duft e … læs mere her

Er Narciso Rodriguez - For her - 50 ml - Edt på lager?
Køb Narciso Rodriguez - For her - 50 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Narciso Rodriguez - For her - 50 ml - Edt

Narciso Rodriguez - For her - 50 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Narciso Rodriguez - For her - 50 ml - Edt
  • Mærke: narciso rodriguez
  • Pris: Kr. 499.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3423470890013

Narciso Rodriguez - For her - 50 ml - Edt fra narciso rodriguez

Narciso Rodriguez - For her - 50 ml - Edt kan på grund af dens store popularitet nu findes i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Narciso Rodriguez - For her - 50 ml - Edt. Mange er udmærket klar over, at man køber din Narciso Rodriguez - For her - 50 ml - Edt hos den populære shop BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, deriblandt også Narciso Rodriguez - For her - 50 ml - Edt. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Narciso Rodriguez - For her - 50 ml - Edt og online fordele

Når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.