Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

New Nordic – Collagen Shot – 15 Stk

kr. 339,00

Køb New Nordic Collagen Shot 15 Stk

Indeholder 15 drikkeklare flydende kollagen

Daglig dosis:
Tag et kollagenshot dagligt. Åben ved at vride toppen af og drik direkte. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supple … læs mere her

Er New Nordic - Collagen Shot - 15 Stk på lager?
Køb New Nordic - Collagen Shot - 15 Stk

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

New Nordic - Collagen Shot - 15 Stk

New Nordic - Collagen Shot - 15 Stk Produktfakta

  • Navn: New Nordic - Collagen Shot - 15 Stk
  • Mærke: new nordic
  • Pris: Kr. 339.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5021807004980

New Nordic - Collagen Shot - 15 Stk fra new nordic

New Nordic - Collagen Shot - 15 Stk ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den altid eftertragtede varekategori Helse & Sundhed > Hud Hår Negle. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber New Nordic - Collagen Shot - 15 Stk. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din New Nordic - Collagen Shot - 15 Stk hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på New Nordic - Collagen Shot - 15 Stk. Når der handles i webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

New Nordic - Collagen Shot - 15 Stk og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.