Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

New Nordic – Hyaluronic Active Serum – 30 ml

kr. 539,00

New Nordic Hyaluronic Active Serum 30 ml
Superfood ingredienser:
Spækket med superfood ingredienser er dette serum et godt valg til tør, slap og trist hud. Rig på bl.a. hyaluronsyre, havtorn og squalane, der alle er guf for huden. Havtorn indeholder et hø … læs mere her

Er New Nordic - Hyaluronic Active Serum - 30 ml på lager?
Køb New Nordic - Hyaluronic Active Serum - 30 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

New Nordic - Hyaluronic Active Serum - 30 ml

New Nordic - Hyaluronic Active Serum - 30 ml Produktfakta

  • Navn: New Nordic - Hyaluronic Active Serum - 30 ml
  • Mærke: new nordic
  • Pris: Kr. 539.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5021807005192

New Nordic - Hyaluronic Active Serum - 30 ml fra new nordic

New Nordic - Hyaluronic Active Serum - 30 ml fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den eftertragtede varegruppe Helse & Sundhed > Hud Hår Negle. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb New Nordic - Hyaluronic Active Serum - 30 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din New Nordic - Hyaluronic Active Serum - 30 ml online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på New Nordic - Hyaluronic Active Serum - 30 ml. Køber du varer online sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

New Nordic - Hyaluronic Active Serum - 30 ml og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.