Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Nina Ricci – Nina – 50 ml – Edt

kr. 489,00

Nina Ricci Nina Eau de Toilette 50 ml (EDT)
Nina Eau de Toilette. En duft af moderne eventyr fra Nina Ricci. Til dig der søger overraskelser og fantasier, Nina charme, fortryller og giver dig med noter af lime, citron, karamel æble, vanilje, pæon, moskus … læs mere her

Er Nina Ricci - Nina - 50 ml - Edt på lager?
Køb Nina Ricci - Nina - 50 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Nina Ricci - Nina - 50 ml - Edt

Nina Ricci - Nina - 50 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Nina Ricci - Nina - 50 ml - Edt
  • Mærke: nina ricci
  • Pris: Kr. 498.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3137370180333

Nina Ricci - Nina - 50 ml - Edt fra nina ricci

Nina Ricci - Nina - 50 ml - Edt er en af de mest populære varer her på shoppen i vores varekategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Nina Ricci - Nina - 50 ml - Edt. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Nina Ricci - Nina - 50 ml - Edt online hos webshoppen BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være Nina Ricci - Nina - 50 ml - Edt. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Nina Ricci - Nina - 50 ml - Edt og online fordele

Købes der ind i en webshop, er der bedre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.