Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Nordic Tan – Self Tan Mousse 4 hours – 150 ml

kr. 89,00

Nordic Tan Self Tan Mousse 4 hours 150 ml
Nordic Tan Self Tan Mousse 4 hours er en super lækker selvbruner-mousse, som giver dig et smukt, solkysset og gyldent resultat på kun 4 timer. Kan bruges til både krop og ansigt, og er let at anvende. Perfekt til … læs mere her

Er Nordic Tan - Self Tan Mousse 4 hours - 150 ml på lager?
Køb Nordic Tan - Self Tan Mousse 4 hours - 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Nordic Tan - Self Tan Mousse 4 hours - 150 ml

Nordic Tan - Self Tan Mousse 4 hours - 150 ml Produktfakta

  • Navn: Nordic Tan - Self Tan Mousse 4 hours - 150 ml
  • Mærke: nordic tan
  • Pris: Kr. 89.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5713008000211

Nordic Tan - Self Tan Mousse 4 hours - 150 ml fra nordic tan

Nordic Tan - Self Tan Mousse 4 hours - 150 ml er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den godt sælgende kategori Selvbruner og Solbeskyttelse > Selvbrunere. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Nordic Tan - Self Tan Mousse 4 hours - 150 ml. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Nordic Tan - Self Tan Mousse 4 hours - 150 ml online hos webshoppen BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på Nordic Tan - Self Tan Mousse 4 hours - 150 ml. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Nordic Tan - Self Tan Mousse 4 hours - 150 ml og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.