Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

OB – ProComfort Super Tamponer 32 Stk

kr. 39,00

O.B. ProComfort Super Tamponer 32 Stk.
O.B. ProComfort tamponer er designet med revolutionerende DynamicFit-teknologi og et unikt, silkeblødt SilkTouch-svøb, som giver dig den blødeste overflade og den nemmeste indføring. Det gør dem nemme og behagelige a … læs mere her

Er OB - ProComfort Super Tamponer 32 Stk på lager?
Køb OB - ProComfort Super Tamponer 32 Stk

Varenummer (SKU): 88278 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

OB - ProComfort Super Tamponer 32 Stk

OB - ProComfort Super Tamponer 32 Stk Produktfakta

  • Navn: OB - ProComfort Super Tamponer 32 Stk
  • Mærke: ob
  • Pris: Kr. 49.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3574660239911

OB - ProComfort Super Tamponer 32 Stk fra ob

OB - ProComfort Super Tamponer 32 Stk er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Helse & Sundhed > Intimpleje. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber OB - ProComfort Super Tamponer 32 Stk. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber OB - ProComfort Super Tamponer 32 Stk fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, som jo fx kan være OB - ProComfort Super Tamponer 32 Stk. Når du handler online kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

OB - ProComfort Super Tamponer 32 Stk og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du stillet lidt bedre, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.