Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Ogx – Argan Oil of Morocco Shampoo – 385 ml

kr. 75,00

Ogx Argan Oil of Morocco Shampoo 385 ml
Argan Oil shampooen er med det kendte, fugtgivende og plejende Argan olie, samt silkeprotein der blødgøre og giver glans. Shampooen styrker håret og genopbygger slidte og skadede hårstrå og efterlader dig med et blø … læs mere her

Er Ogx - Argan Oil of Morocco Shampoo - 385 ml på lager?
Køb Ogx - Argan Oil of Morocco Shampoo - 385 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Ogx - Argan Oil of Morocco Shampoo - 385 ml

Ogx - Argan Oil of Morocco Shampoo - 385 ml Produktfakta

  • Navn: Ogx - Argan Oil of Morocco Shampoo - 385 ml
  • Mærke: ogx
  • Pris: Kr. 75.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0022796976116

Ogx - Argan Oil of Morocco Shampoo - 385 ml fra ogx

Ogx - Argan Oil of Morocco Shampoo - 385 ml er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i vores varekategori Hårprodukter Pleje & Styling > Shampoo. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Ogx - Argan Oil of Morocco Shampoo - 385 ml. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Ogx - Argan Oil of Morocco Shampoo - 385 ml i webshoppen BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på Ogx - Argan Oil of Morocco Shampoo - 385 ml. Når der handles i webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Ogx - Argan Oil of Morocco Shampoo - 385 ml og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. Derudover har du et meget større udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.