Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Ogx – Argan Oil of Morocco Tame & Shine Cream – 177 ml

kr. 75,00

Ogx Argan Oil of Morocco Tame & Shine Cream 177 ml
Argan Oil of Morocco Tame & Shine er en skøn creme til håret, der som navnet indikerer går ind og tæmmer dine ustyrlige lokker og efterlader håret silkeblødt og med det smukkeste shine. Produktet skal påf … læs mere her

Er Ogx - Argan Oil of Morocco Tame & Shine Cream - 177 ml på lager?
Køb Ogx - Argan Oil of Morocco Tame & Shine Cream - 177 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Ogx - Argan Oil of Morocco Tame & Shine Cream - 177 ml

Ogx - Argan Oil of Morocco Tame & Shine Cream - 177 ml Produktfakta

  • Navn: Ogx - Argan Oil of Morocco Tame & Shine Cream - 177 ml
  • Mærke: ogx
  • Pris: Kr. 75.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3574661531694

Ogx - Argan Oil of Morocco Tame & Shine Cream - 177 ml fra ogx

Ogx - Argan Oil of Morocco Tame & Shine Cream - 177 ml er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i kategorien Styling > Hårgele & Hårcreme. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Ogx - Argan Oil of Morocco Tame & Shine Cream - 177 ml. Langt de fleste i Norden køber deres Ogx - Argan Oil of Morocco Tame & Shine Cream - 177 ml hos den populære shop BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være Ogx - Argan Oil of Morocco Tame & Shine Cream - 177 ml. Køber du varer online er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Ogx - Argan Oil of Morocco Tame & Shine Cream - 177 ml og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Når du handler online er du også fri for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.