Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Ogx – Biotin Collagen Shampoo – 385 ml

kr. 75,00

Ogx Biotin Collagen Shampoo 385 ml
Biotin Collagen Shampoo er spækket med Biotin som tilføre håret styrke og Collagen som giver håret struktur og volumen. Den tilsatte hvedeprotein genskaber fugtbalancen i håret, har detangle effekt og er med til at give … læs mere her

Er Ogx - Biotin Collagen Shampoo - 385 ml på lager?
Køb Ogx - Biotin Collagen Shampoo - 385 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Ogx - Biotin Collagen Shampoo - 385 ml

Ogx - Biotin Collagen Shampoo - 385 ml Produktfakta

  • Navn: Ogx - Biotin Collagen Shampoo - 385 ml
  • Mærke: ogx
  • Pris: Kr. 75.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0022796976703

Ogx - Biotin Collagen Shampoo - 385 ml fra ogx

Ogx - Biotin Collagen Shampoo - 385 ml er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den populære kategori Hårprodukter Pleje & Styling > Shampoo. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Ogx - Biotin Collagen Shampoo - 385 ml. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Ogx - Biotin Collagen Shampoo - 385 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også Ogx - Biotin Collagen Shampoo - 385 ml. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Ogx - Biotin Collagen Shampoo - 385 ml og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, er der bedre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.