Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Ogx – Brazilian Keratin Smooth Conditioner – 385 ml

kr. 75,00

Ogx Brazilian Keratin Smooth Conditioner 385 ml
Brazilian Keratin Smooth conditioner fra Oqx er lavet på blandt andet brasiliansk keratin proteiner, kokosolie, avokadoolie og kakaosmør, som virkelig går ind og styrker og blødgører håret. Conditioneren er … læs mere her

Er Ogx - Brazilian Keratin Smooth Conditioner - 385 ml på lager?
Køb Ogx - Brazilian Keratin Smooth Conditioner - 385 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Ogx - Brazilian Keratin Smooth Conditioner - 385 ml

Ogx - Brazilian Keratin Smooth Conditioner - 385 ml Produktfakta

  • Navn: Ogx - Brazilian Keratin Smooth Conditioner - 385 ml
  • Mærke: ogx
  • Pris: Kr. 75.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0022796976024

Ogx - Brazilian Keratin Smooth Conditioner - 385 ml fra ogx

Ogx - Brazilian Keratin Smooth Conditioner - 385 ml er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den godt sælgende kategori Hårprodukter > Hårpleje. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Ogx - Brazilian Keratin Smooth Conditioner - 385 ml. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Ogx - Brazilian Keratin Smooth Conditioner - 385 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Ogx - Brazilian Keratin Smooth Conditioner - 385 ml. Når der handles i webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Ogx - Brazilian Keratin Smooth Conditioner - 385 ml og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.