Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Ogx – Charcoal Detox Conditioner – 385 ml

kr. 75,00

Ogx Charcoal Detox Conditioner 385 ml
Ogx Charcoal Detox Conditioner er beriget med aktivt kokosnøddekul (charcoal) og kaolin ler, som har en dybderensende effekt. Du får både en detox effekt og sikrer dig at alle former for skidt og produktrester bliver … læs mere her

Er Ogx - Charcoal Detox Conditioner - 385 ml på lager?
Køb Ogx - Charcoal Detox Conditioner - 385 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Ogx - Charcoal Detox Conditioner - 385 ml

Ogx - Charcoal Detox Conditioner - 385 ml Produktfakta

  • Navn: Ogx - Charcoal Detox Conditioner - 385 ml
  • Mærke: ogx
  • Pris: Kr. 75.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0022796672018

Ogx - Charcoal Detox Conditioner - 385 ml fra ogx

Ogx - Charcoal Detox Conditioner - 385 ml er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den altid eftertragtede varekategori Hårprodukter > Hårpleje. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Ogx - Charcoal Detox Conditioner - 385 ml. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Ogx - Charcoal Detox Conditioner - 385 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også Ogx - Charcoal Detox Conditioner - 385 ml. Når du handler online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Ogx - Charcoal Detox Conditioner - 385 ml og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.