Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Ogx – Coconut Milk Shampoo – 385 ml

kr. 75,00

Ogx Coconut Milk Shampoo Nourishing 385 ml
Denne Shampoo er lavet på æggehvideprotein og kokosmælk som giver håret naturlig pleje og fugt, tilføre glans samt virker blødgørende.
Shampooen er mild, pH-balanceret som passer til hårets egen pH-værdi, er fri … læs mere her

Er Ogx - Coconut Milk Shampoo - 385 ml på lager?
Køb Ogx - Coconut Milk Shampoo - 385 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Ogx - Coconut Milk Shampoo - 385 ml

Ogx - Coconut Milk Shampoo - 385 ml Produktfakta

  • Navn: Ogx - Coconut Milk Shampoo - 385 ml
  • Mærke: ogx
  • Pris: Kr. 75.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0022796970053

Ogx - Coconut Milk Shampoo - 385 ml fra ogx

Ogx - Coconut Milk Shampoo - 385 ml er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den altid eftertragtede varekategori Hårprodukter Pleje & Styling > Shampoo. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Ogx - Coconut Milk Shampoo - 385 ml. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Ogx - Coconut Milk Shampoo - 385 ml hos den populære shop BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også Ogx - Coconut Milk Shampoo - 385 ml. Når du handler online er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Ogx - Coconut Milk Shampoo - 385 ml og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.