Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Oscar De La Renta – Extraordinary – 90 ml – Edp

kr. 225,00

Oscar De La Renta Extraordinary Eau de Parfum 90 ml
Oscar De La Renta Extraordinary Eau de Parfum er en super feminin og frisk duft, som har bløde florale noter kombineret med en let sødmefuld varme i bunden fra noter af vanilje orkidé, rav og trænoter. … læs mere her

Er Oscar De La Renta - Extraordinary - 90 ml - Edp på lager?
Køb Oscar De La Renta - Extraordinary - 90 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Oscar De La Renta - Extraordinary - 90 ml - Edp

Oscar De La Renta - Extraordinary - 90 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Oscar De La Renta - Extraordinary - 90 ml - Edp
  • Mærke: oscar de la renta
  • Pris: Kr. 225.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 085715561039

Oscar De La Renta - Extraordinary - 90 ml - Edp fra oscar de la renta

Oscar De La Renta - Extraordinary - 90 ml - Edp kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den godt sælgende kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Oscar De La Renta - Extraordinary - 90 ml - Edp. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Oscar De La Renta - Extraordinary - 90 ml - Edp online hos webshoppen BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Oscar De La Renta - Extraordinary - 90 ml - Edp. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Oscar De La Renta - Extraordinary - 90 ml - Edp og online fordele

Shoppes der produkter online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere og nogle giver endda et helt års returret. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.