Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Oscar de la Renta – So de la Renta – 100 ml – Edt

kr. 275,00

Oscar de la Renta So de la Renta
En unik og tidsløs duft, elegant og feminin. Floral duft med friske frugtnoter og en varm bund af vame sensuelle noter. Duften åbner med noter af gardenia, fresia, mango, kiwi, vandmelon klementiner og kardemomme. Et hjert … læs mere her

Er Oscar de la Renta - So de la Renta - 100 ml - Edt på lager?
Køb Oscar de la Renta - So de la Renta - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Oscar de la Renta - So de la Renta - 100 ml - Edt

Oscar de la Renta - So de la Renta - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Oscar de la Renta - So de la Renta - 100 ml - Edt
  • Mærke: oscar de la renta
  • Pris: Kr. 229.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3252559603349

Oscar de la Renta - So de la Renta - 100 ml - Edt fra oscar de la renta

Oscar de la Renta - So de la Renta - 100 ml - Edt kan på grund af dens store popularitet nu findes i den godt sælgende kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Oscar de la Renta - So de la Renta - 100 ml - Edt. Her i Danmark er der mange, der køber deres Oscar de la Renta - So de la Renta - 100 ml - Edt hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Oscar de la Renta - So de la Renta - 100 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Oscar de la Renta - So de la Renta - 100 ml - Edt og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.