Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Oway – Moisturizing Hair Bath – 50 ml

kr. 79,00

Oway Moisturizing Hair Bath 50 ml
En økologisk shampoo med fokus på at få gennemfugtet håret. Renser skånsomt fri for snavs, uden at tyngde håret, og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Shampooen indeholder blandt andet økologi … læs mere her

Er Oway - Moisturizing Hair Bath - 50 ml på lager?
Køb Oway - Moisturizing Hair Bath - 50 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Oway - Moisturizing Hair Bath - 50 ml

Oway - Moisturizing Hair Bath - 50 ml Produktfakta

  • Navn: Oway - Moisturizing Hair Bath - 50 ml
  • Mærke: oway
  • Pris: Kr. 79.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8029352364341

Oway - Moisturizing Hair Bath - 50 ml fra oway

Oway - Moisturizing Hair Bath - 50 ml kan på grund af dens store popularitet nu findes i den populære kategori Hårprodukter. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Oway - Moisturizing Hair Bath - 50 ml. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Oway - Moisturizing Hair Bath - 50 ml hos den populære shop BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Oway - Moisturizing Hair Bath - 50 ml. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Oway - Moisturizing Hair Bath - 50 ml og online fordele

Når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Når du handler online er du også fri for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.