Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Paco Rabanne – Olympea Flora Eau de Parfum Intense – 30 ml – Edp

kr. 498,00

Paco Rabanne Olympea Flora Eau de Parfum Intense 30 ml (Edp)
Olympea Flora Intense, en udsøgtog blomstrende duft til salty og søde gourmand toner. Paco Rabanne gør det igen! En duft med en forfinet elegance i den smukkeste flakon. Sorbet, et blomstrende h … læs mere her

Er Paco Rabanne - Olympea Flora Eau de Parfum Intense - 30 ml - Edp på lager?
Køb Paco Rabanne - Olympea Flora Eau de Parfum Intense - 30 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Paco Rabanne - Olympea Flora Eau de Parfum Intense - 30 ml - Edp

Paco Rabanne - Olympea Flora Eau de Parfum Intense - 30 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Paco Rabanne - Olympea Flora Eau de Parfum Intense - 30 ml - Edp
  • Mærke: paco rabanne
  • Pris: Kr. 545.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3349668614455

Paco Rabanne - Olympea Flora Eau de Parfum Intense - 30 ml - Edp fra paco rabanne

Paco Rabanne - Olympea Flora Eau de Parfum Intense - 30 ml - Edp er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i varegruppen Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Paco Rabanne - Olympea Flora Eau de Parfum Intense - 30 ml - Edp. Her i Danmark er der mange, der køber deres Paco Rabanne - Olympea Flora Eau de Parfum Intense - 30 ml - Edp i den kendte webshop BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, som jo fx kan være Paco Rabanne - Olympea Flora Eau de Parfum Intense - 30 ml - Edp. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Paco Rabanne - Olympea Flora Eau de Parfum Intense - 30 ml - Edp og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.