Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Paco Rabanne – Phantom – 150 ml – Edt

kr. 895,00

Paco Rabanne Phantom Eau de Toilette 150 ml (EDT)
Phantom Eau de Toilette i stor 150 ml genopfyldelig flakon. Elegant maskulin aromatisk herreduft lanceret i 2021 med fokus på bæredygtighed i ingredienserne og så er den 100% vegan-venlig.
Duften åbner med … læs mere her

Er Paco Rabanne - Phantom - 150 ml - Edt på lager?
Køb Paco Rabanne - Phantom - 150 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Paco Rabanne - Phantom - 150 ml - Edt

Paco Rabanne - Phantom - 150 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Paco Rabanne - Phantom - 150 ml - Edt
  • Mærke: paco rabanne
  • Pris: Kr. 895.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3349668596348

Paco Rabanne - Phantom - 150 ml - Edt fra paco rabanne

Paco Rabanne - Phantom - 150 ml - Edt ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i vores varekategori Parfume > Mænd - Herredufte. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Paco Rabanne - Phantom - 150 ml - Edt. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Paco Rabanne - Phantom - 150 ml - Edt i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, det kan jo passende være Paco Rabanne - Phantom - 150 ml - Edt. Køber du varer online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Paco Rabanne - Phantom - 150 ml - Edt og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.