Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Paloma Picasso – Eau de Parfum Travel Spray – 10 ml

kr. 139,00

Paloma Picasso Eau de Parfum Travel Spray 10 ml
Sofistikeret og klassisk parfume, lanceret i 1984. Duften blev lanceret af datteren til den kendte maler Picasso. En udsøgt og passioneret duft til kvinder, der i dag stadig er en bestseller. Flakonen er sti … læs mere her

Er Paloma Picasso - Eau de Parfum Travel Spray - 10 ml på lager?
Køb Paloma Picasso - Eau de Parfum Travel Spray - 10 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Paloma Picasso - Eau de Parfum Travel Spray - 10 ml

Paloma Picasso - Eau de Parfum Travel Spray - 10 ml Produktfakta

  • Navn: Paloma Picasso - Eau de Parfum Travel Spray - 10 ml
  • Mærke: paloma picasso
  • Pris: Kr. 139.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3614273533003

Paloma Picasso - Eau de Parfum Travel Spray - 10 ml fra paloma picasso

Paloma Picasso - Eau de Parfum Travel Spray - 10 ml er efter stor efterspørgsel tilføjet i varegruppen Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Paloma Picasso - Eau de Parfum Travel Spray - 10 ml. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Paloma Picasso - Eau de Parfum Travel Spray - 10 ml online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Paloma Picasso - Eau de Parfum Travel Spray - 10 ml. Når du handler online sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Paloma Picasso - Eau de Parfum Travel Spray - 10 ml og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, begunstiges du af bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En anden ting du også slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.