Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Parsa Beauty – 3 i 1 Nail Clipper Silver

kr. 39,00

Parsa Beauty 3 i 1 Nail Clipper Silver
3i1 negleklipper fra Parsa. Et musthave værktøj på alle badeværelser. En ideel størrelse der kan bruges til hele familien når negle på hænder og fødder skal klippes. Neglesaksen har en bbuet skærekant og der defor og … læs mere her

Er Parsa Beauty - 3 i 1 Nail Clipper Silver på lager?
Køb Parsa Beauty - 3 i 1 Nail Clipper Silver

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Parsa Beauty - 3 i 1 Nail Clipper Silver

Parsa Beauty - 3 i 1 Nail Clipper Silver Produktfakta

  • Navn: Parsa Beauty - 3 i 1 Nail Clipper Silver
  • Mærke: parsa beauty
  • Pris: Kr. 39.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 4001065690843

Parsa Beauty - 3 i 1 Nail Clipper Silver fra parsa beauty

Parsa Beauty - 3 i 1 Nail Clipper Silver ligger på hylden i det store sortiment der er i den eftertragtede varegruppe Neglelak & Neglepleje > Neglefile Sakse og Tilbehør. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Parsa Beauty - 3 i 1 Nail Clipper Silver. Her i Danmark er der mange, der køber deres Parsa Beauty - 3 i 1 Nail Clipper Silver fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også Parsa Beauty - 3 i 1 Nail Clipper Silver. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Parsa Beauty - 3 i 1 Nail Clipper Silver og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Derudover har du et meget større udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Når du handler online er du også fri for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.