Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Parsa Beauty – Bambus Rense Pads 7 Stk

kr. 49,00

Parsa Beauty Bamboo Viscose Pads 7 Pack
Genanvendelige pads som alterntiv til vatrondeller. Bløde bambus pads der kan vaskes og genbruges. Skånsomme for din hud, men også for miljøet.
7 stk pads i én pakke. Kan vaskes i vaskemaskinen.

7 stk.
Bamboo Pad … læs mere her

Er Parsa Beauty - Bambus Rense Pads 7 Stk på lager?
Køb Parsa Beauty - Bambus Rense Pads 7 Stk

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Parsa Beauty - Bambus Rense Pads 7 Stk

Parsa Beauty - Bambus Rense Pads 7 Stk Produktfakta

  • Navn: Parsa Beauty - Bambus Rense Pads 7 Stk
  • Mærke: parsa beauty
  • Pris: Kr. 49.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 4001065902434

Parsa Beauty - Bambus Rense Pads 7 Stk fra parsa beauty

Parsa Beauty - Bambus Rense Pads 7 Stk er en af de mest populære varer her på shoppen i den godt sælgende kategori Hudpleje > Hudpleje Ansigt. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Parsa Beauty - Bambus Rense Pads 7 Stk. Her i Danmark er der mange, der køber deres Parsa Beauty - Bambus Rense Pads 7 Stk fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Parsa Beauty - Bambus Rense Pads 7 Stk. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Parsa Beauty - Bambus Rense Pads 7 Stk og online fordele

Når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.