Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Parsa Men – Skægbørste Classic Wood

kr. 85,00

Parsa Beauty Men Skægbørste
Denne veganske skægbørste lavet af holdbart syntetisk hår, er ideel til at vinkle og forme skæghår. De bløde børster fjerner skæl og snavspartikler, og garanterer et velplejet skæg.

Skægbørste
Materiale: Træ og syntetisk hår … læs mere her

Er Parsa Men - Skægbørste Classic Wood på lager?
Køb Parsa Men - Skægbørste Classic Wood

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Parsa Men - Skægbørste Classic Wood

Parsa Men - Skægbørste Classic Wood Produktfakta

  • Navn: Parsa Men - Skægbørste Classic Wood
  • Mærke: parsa men
  • Pris: Kr. 85.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 4001065692106

Parsa Men - Skægbørste Classic Wood fra parsa men

Parsa Men - Skægbørste Classic Wood er efter stor efterspørgsel tilføjet i kategorien Barbering & Hårfjerning > Skægpleje. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Parsa Men - Skægbørste Classic Wood. Her i Danmark er der mange, der køber deres Parsa Men - Skægbørste Classic Wood i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Parsa Men - Skægbørste Classic Wood. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Parsa Men - Skægbørste Classic Wood og online fordele

Når du svinger kortet i de danske webshops, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.