Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Parsa Men – Skægkam

kr. 65,00

Parsa Men Skægkam
Denne dobbeltsidede skægkam er ideel til at løsne stædigt skæghår uden at skægget bliver statisk elektrisk. Den grovtandede side er ideel til at tæmme tykke fulde skæg, mens den fintandede side bruges til overskæg.

Skægkam
Dobbeltsidet … læs mere her

Er Parsa Men - Skægkam på lager?
Køb Parsa Men - Skægkam

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Parsa Men - Skægkam

Parsa Men - Skægkam Produktfakta

  • Navn: Parsa Men - Skægkam
  • Mærke: parsa men
  • Pris: Kr. 65.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 4001065692120

Parsa Men - Skægkam fra parsa men

Parsa Men - Skægkam er en af de mest populære varer her på shoppen i den eftertragtede varegruppe Hårprodukter Pleje & Styling > Hårbørster og Kamme. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Parsa Men - Skægkam. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Parsa Men - Skægkam ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Parsa Men - Skægkam. Når du handler online sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Parsa Men - Skægkam og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.