Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Paul Mitchell Extra Body Firm Finishing Spray 300 ml

(64 kundeanmeldelser)

kr. 180,00

Paul Mitchell Extra Body Firm Finishing Spray er en hårspray som er med til at give det sidste finish til dit fyldige look. Derudover giver den et smukt løft i håret som holder hele dagen. Den giver en flot glans til håret, samt en masse tekstur. Modvirke … læs mere her

Er Paul Mitchell Extra Body Firm Finishing Spray 300 ml på lager?

Annonce
Køb Paul Mitchell Extra Body Firm Finishing Spray 300 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Paul Mitchell Extra Body Firm Finishing Spray 300 ml Varefakta

  • Navn: Paul Mitchell Extra Body Firm Finishing Spray 300 ml
  • Pris: kr. 186.42
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Paul Mitchell Extra Body Firm Finishing Spray 300 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Paul Mitchell Extra Body Firm Finishing Spray 300 ml for kun kr. 186.42 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Paul Mitchell Extra Body Firm Finishing Spray 300 ml

Paul Mitchell Extra Body Firm Finishing Spray 300 ml fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den godt sælgende kategori Hair Styling Products. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Paul Mitchell Extra Body Firm Finishing Spray 300 ml fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Køber du varer online kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Paul Mitchell Extra Body Firm Finishing Spray 300 ml kun kr. 186.42

Køber du produkter i forskellige webshops, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.

64 anmeldelser af Paul Mitchell Extra Body Firm Finishing Spray 300 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Paul Mitchell Extra Body Firm Finishing Spray 300 ml”