Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Paul Mitchell Flexible Style Fast Drying Sculpting Spray 250 ml

(84 kundeanmeldelser)

kr. 172,00

Paul Mitchell Flexible Style Fast Drying Sculpting Spray giver mulighed for, at skabe utrolige, fleksible frisurer. Denne hårspray efterlader ikke håret stift eller klistret, og har mange forskellige anvendelsesmuligheder så du kan sætte håret præcis som … læs mere her

Er Paul Mitchell Flexible Style Fast Drying Sculpting Spray 250 ml på lager?

Annonce
Køb Paul Mitchell Flexible Style Fast Drying Sculpting Spray 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Paul Mitchell Flexible Style Fast Drying Sculpting Spray 250 ml Varefakta

  • Navn: Paul Mitchell Flexible Style Fast Drying Sculpting Spray 250 ml
  • Pris: kr. 178.62
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Paul Mitchell Flexible Style Fast Drying Sculpting Spray 250 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Paul Mitchell Flexible Style Fast Drying Sculpting Spray 250 ml for kun kr. 178.62 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Paul Mitchell Flexible Style Fast Drying Sculpting Spray 250 ml

Paul Mitchell Flexible Style Fast Drying Sculpting Spray 250 ml er klar til dig her i shoppen. Du finder den i kategorien Hair Styling Products. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Paul Mitchell Flexible Style Fast Drying Sculpting Spray 250 ml online hos webshoppen NiceHair.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Paul Mitchell Flexible Style Fast Drying Sculpting Spray 250 ml kun kr. 178.62

Hvis du shopper online, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Derudover har du et meget større udvalg, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

84 anmeldelser af Paul Mitchell Flexible Style Fast Drying Sculpting Spray 250 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Paul Mitchell Flexible Style Fast Drying Sculpting Spray 250 ml”