Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax 125 ml

kr. 150,00

Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax er et godt alternativ til traditionel voks. Med sprayvoksen får du ikke fedtede fingre og fordelingen bliver jævn i hele håret. Brug denne spray til at give frisuren en flot finish. Den skaber tekstur og bevægelse i … læs mere her

Er Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax 125 ml på lager?

Annonce
Køb Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax 125 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax 125 ml Varefakta

  • Navn: Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax 125 ml
  • Pris: kr. 149.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax 125 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax 125 ml for kun kr. 149.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax 125 ml

Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax 125 ml kan på grund af dens store popularitet nu findes i kategorien Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Hair Styling Products. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax 125 ml i webshoppen NiceHair.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax 125 ml kun kr. 149.00

Handler du varer i en dansk webbutik, får du andre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Paul Mitchell Flexible Style Spray Wax 125 ml”