Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Paul Mitchell Mitch Matterial Clay Wax 85 gr.

kr. 142,00

Paul Mitchell Mitch Matterial Clay Wax er en hårvoks til mænd, med et stærkt hold der holder hele dagen. Dens bløde ler agtige konsistens, gør den nem at fordele i håret, så du kan style dit hår som ønsket. Matterial Clay Wax er perfekt til et kort hår, h … læs mere her

Er Paul Mitchell Mitch Matterial Clay Wax 85 gr. på lager?

Annonce
Køb Paul Mitchell Mitch Matterial Clay Wax 85 gr.

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Paul Mitchell Mitch Matterial Clay Wax 85 gr. Varefakta

  • Navn: Paul Mitchell Mitch Matterial Clay Wax 85 gr.
  • Pris: kr. 139.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Paul Mitchell Mitch Matterial Clay Wax 85 gr. på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Paul Mitchell Mitch Matterial Clay Wax 85 gr. for kun kr. 139.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Paul Mitchell Mitch Matterial Clay Wax 85 gr.

Paul Mitchell Mitch Matterial Clay Wax 85 gr. er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den altid eftertragtede varekategori Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Hair Styling Products. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Paul Mitchell Mitch Matterial Clay Wax 85 gr. i webshoppen NiceHair.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, deriblandt også produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Paul Mitchell Mitch Matterial Clay Wax 85 gr. kun kr. 139.00

Køber du produkter i forskellige webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Paul Mitchell Mitch Matterial Clay Wax 85 gr.”