Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

PerspireX – Roll On Comfort Deodorant – 20 ml

kr. 95,00

PerspireX Roll On Comfort Deodorant 20 ml
Perspirex Comfort er en unik patenteret anti-perspirant deo roll-on, uden parfume, som giver beskyttelse imod sved- og lugteproblemer. Perspirex Comfort giver beskyttelse i 2-3 dage, og med et særligt Cpx hudpleje … læs mere her

Er PerspireX - Roll On Comfort Deodorant - 20 ml på lager?
Køb PerspireX - Roll On Comfort Deodorant - 20 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

PerspireX - Roll On Comfort Deodorant - 20 ml

PerspireX - Roll On Comfort Deodorant - 20 ml Produktfakta

  • Navn: PerspireX - Roll On Comfort Deodorant - 20 ml
  • Mærke: perspirex
  • Pris: Kr. 79.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5701943100929

PerspireX - Roll On Comfort Deodorant - 20 ml fra perspirex

PerspireX - Roll On Comfort Deodorant - 20 ml fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den godt sælgende kategori Deodoranter > Deodoranter Unisex. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber PerspireX - Roll On Comfort Deodorant - 20 ml. Langt de fleste i Norden køber deres PerspireX - Roll On Comfort Deodorant - 20 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, som jo fx kan være PerspireX - Roll On Comfort Deodorant - 20 ml. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

PerspireX - Roll On Comfort Deodorant - 20 ml og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.