Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

PerspireX – Roll On Deodorant – 20 ml

kr. 79,00

Perspirex Deodorant Roll-On
Perspirex er et unikt patenteret produkt mod generende sved- og lugteproblemer. Perspirex Original giver varig beskyttelse mod ekstra sved og lugtegener. Produktet holder i op til 3-5 dage. Anvend Perspirex uparfumeret roll-o … læs mere her

Er PerspireX - Roll On Deodorant - 20 ml på lager?
Køb PerspireX - Roll On Deodorant - 20 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

PerspireX - Roll On Deodorant - 20 ml

PerspireX - Roll On Deodorant - 20 ml Produktfakta

  • Navn: PerspireX - Roll On Deodorant - 20 ml
  • Mærke: perspirex
  • Pris: Kr. 94.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5701943011003

PerspireX - Roll On Deodorant - 20 ml fra perspirex

PerspireX - Roll On Deodorant - 20 ml kan på grund af dens store popularitet nu findes i den altid eftertragtede varekategori Deodoranter Spray og Stick. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge PerspireX - Roll On Deodorant - 20 ml. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres PerspireX - Roll On Deodorant - 20 ml online hos webshoppen BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg PerspireX - Roll On Deodorant - 20 ml. Når der handles i webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

PerspireX - Roll On Deodorant - 20 ml og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, får du andre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.