Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Physicians Formula – Petal Glow Highlighter – Petal Pink

kr. 144,95

Physicians Formula Rose All Day Petal Glow Highlighter Petal Pink
Smuk highlighter, rig på antioxydanter og med smuk perlemor. Brug den både til ansigt, øjne og på kroppen. Giver en mere frisk hudtone, minimere fine linker og rynker og så tilfører den fug … læs mere her

Er Physicians Formula - Petal Glow Highlighter - Petal Pink på lager?
Køb Physicians Formula - Petal Glow Highlighter - Petal Pink

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Physicians Formula - Petal Glow Highlighter - Petal Pink

Physicians Formula - Petal Glow Highlighter - Petal Pink Produktfakta

  • Navn: Physicians Formula - Petal Glow Highlighter - Petal Pink
  • Mærke: physicians formula
  • Pris: Kr. 125.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0044386116009

Physicians Formula - Petal Glow Highlighter - Petal Pink fra physicians formula

Physicians Formula - Petal Glow Highlighter - Petal Pink er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den eftertragtede varegruppe Brands > Physicians Formula. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Physicians Formula - Petal Glow Highlighter - Petal Pink. Her i Danmark er der mange, der køber deres Physicians Formula - Petal Glow Highlighter - Petal Pink i webshoppen BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, som jo fx kan være Physicians Formula - Petal Glow Highlighter - Petal Pink. Når du handler online kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Physicians Formula - Petal Glow Highlighter - Petal Pink og online fordele

Shoppes der produkter online, er du stillet lidt bedre, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.