Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Physicians Formula – Slim Brow Pencil – Medium Brown

kr. 88,95

Physicians Formula Slim Brow Pencil – Medium Brown
Slim Brow Pencil er en ultratynd, udtrækkelig brynblyant, der skaber realistiske hårlignende strøg med præcis påføring, og dermed sikrer et naturligt brynlook. Perfekt til at udfylde huller og omdanne omr … læs mere her

Er Physicians Formula - Slim Brow Pencil - Medium Brown på lager?
Køb Physicians Formula - Slim Brow Pencil - Medium Brown

Varenummer (SKU): 88278 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Physicians Formula - Slim Brow Pencil - Medium Brown

Physicians Formula - Slim Brow Pencil - Medium Brown Produktfakta

  • Navn: Physicians Formula - Slim Brow Pencil - Medium Brown
  • Mærke: physicians formula
  • Pris: Kr. 88.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 44386118805

Physicians Formula - Slim Brow Pencil - Medium Brown fra physicians formula

Physicians Formula - Slim Brow Pencil - Medium Brown får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Makeup & Kosmetik > Vipper og Bryn. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Physicians Formula - Slim Brow Pencil - Medium Brown. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Physicians Formula - Slim Brow Pencil - Medium Brown ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg Physicians Formula - Slim Brow Pencil - Medium Brown. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Physicians Formula - Slim Brow Pencil - Medium Brown og online fordele

Køber du varer online, er der bedre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.